Filosofi

Vores filosofi – vores stempel ...


Vi leverer kun det bedste fra de bedste, hvilket afspejles i vores udvalg af drikkevarer. Til kvalitetsbevidste kunder, der ikke vil gå på kompromis med hverken sundhed, næringsværdi eller det personlige ansvar for miljø og bæredygtighed. Vi vil gå forrest med den næste generation af drikkevarer, hvor vi ønsker at gøre det ret nemt for virksomheder, at skifte over til et økologisk sortiment som udelukkende bliver produceret her i Danmark.

Med omhyggeligt udvalgte produkter fra lokale producenter, leverer vi et bæredygtigt og 100 % økologisk udvalg af produkter, der lever op til vores passion for de bedste smagsoplevelser og naturlig friskhed. Produkter i vores sortiment er helt uden kunstige aromaer eller andre tilsætningsstoffer.

Det gode håndværk og de gode råvarer er for os en ufravigelig filosofi og rettesnor, som vi efterlever selv og stiller krav om hos vores producenter. Vi er specialiseret i at være ét grossistled, hvor i høj grad er fleksibilitet, nytænkning og tæt kontakt til producenten samlet under ét og samme tag. På den måde kan vi tilbyde dig, virksomheden og dine kunder et varierende og dækkende udvalg, hvor du nemt kan opnå den fordelagtige rabataftale på dine indkøbspriser, når du vælger et abonnement efter din smag og dit behov.

Vi sikrer levering af varer ved, at de vil ankomme før du mangler dem.

Fordi at vi går sammen og får behovsafstemt, når der vælges et abonnement, da kan vi gøre alt det optimale for alle parter, og planlægge fornuftigt, f.eks. bliver der optimeret ift. at minimere spild af råvarer samt holdt fast i cirkulære initiativer hos producenterne. Vi mindsker vores klimaaftryk gennem et nøje tilrettelagt varelager, og vi bistår i al ruteplanlægning. Som kunde hos os bidrager du indirekte til, at vi altid donerer en andel af vores årlige omsætning til 1% for the Planet, hvor vi har forpligtet os til, at yde økonomisk støtte til vigtige non-profit organisationer. 

Velkommen